Lähiöbotox

Lähiöbotox

LA 16.7. klo 16 | Soundi-lava

Lähiöbotox todistaa, että nu-metal voi Suomessa paremmin kuin hyvin! Kokoonpano julkaisi elokuussa 2020 debyyttialbuminsa, jonka metalliset riffit ovat jyrääviä, komppiosasto jauhaa kuin Rage Against the Machine ja räpit syljetään naamalle kiukulla. Jos tämä ei saa niskoja kipeiksi livenä, niin ei mikään!

Lähiöbotoxin muodostavat jo KMA:n aikana nu-metallia tahkonneet Luomisen veljekset, Lighthouse Projectista tuttu komppipari Lauri Ehrlund ja Samuli Peurula sekä räppärit Luyeye Konssi ja Hanad Hassan, jotka tunnetaan myös nimillä Seksikäs-Suklaa ja Dosdela. Yhdistelmä on yllättävä ja täynnä räjähtävää energiaa. Tule ja todista!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >