Nightwish

Nightwish

SU 17.7. klo 23:15 | Päälava

Sinfonisen metallin suurnimi Nightwish palaa Laulurinteelle ensi kesänä! Maailman merkittävimpien metallibändien harvalukuiseen joukkoon kivunnut kiteeläiskopla karauttaa kotiseuduilleen osana Human. :||: Nature. -albumin maailmankiertuetta. Luvassa on entistä massiivisempi, mahtipontisempi ja kunnianhimoisempi show, joka ei kalpene millekään maan päältä löytyvälle!

Nightwishin katalogissa riittää runsaudenpulaa, joten jäämme jännityksellä odottamaan mitä kaikkea Tuomas Holopainen ja kumppanit tällä kertaa tarjoavat. Se on varmaa, että luvassa on kesän kaunein spektaakkeli täynnä isoja hittejä, suuria tunteita, järeitä riffejä ja kaikin puolin megalomaanista meininkiä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >