Gettomasa

Gettomasa

LA 16.7. klo 16 | Päälava

Gettomasaa määrätietoisempaa artistia saa hakea. Jyväskylän Kortepohjasta ponnistanut räppäri on erottuvalla soundillaan, ketään kumartelemattomalla asenteellaan ja toinen toistaan suuremmilla hittibiiseillään kasvanut genrensä ehdottomaksi suosikiksi, ansaiten tunnustusta niin useiden listaykkösten kuin Emma-ehdokkuuksien muodossa.

Kursailemattomista riimeistään ja vahvasta flow’staan tunnetun Gettomasan tuorein singlelohkaisu Hyvä me jatkaa siitä mihin menestysalbumi Diplomaatti ja sitä seurannut, entistäkin monipuolisemman räppärin esitellyt Kalamies ovat Masan tuoneet. Suunta on aina ylös- ja eteenpäin, mutta tiensä Gettomasa viitoittaa itse. Ja muut seuraavat perässä.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >