VOLA (DK)

VOLA

PE 15.7. klo 20:30 | Tähtiteltta

Progressiivista metallia soittava VOLA on kohonnut tuoreen Witness-albuminsa myötä lupaavasta tulokkaasta yhdeksi genren kiinnostavimmista nimistä maailmassa. Raikkaan tyylikkäästä tuotannostaan tunnettu tanskalaisyhtye yhdistelee kimurantteja djent-riffejä valtavan kokoisiin kertosäkeisiin. Biisit ovat raskaita, mutta ilmavia ja tarttuvat päähän kuin liima.

VOLA julkaisi debyyttialbuminsa Inmazes vuonna 2015, jonka jälkeen bändin ura on kehittynyt vääjäämättömästi kohti loppuunmyytyjä kiertueita ja yhä suurempia yleisöjä. Tarttumapintaa vaihtoehtorockin ja elektronisen musiikin kanssa flirttailevissa kappaleissa riittää niin paljon, että myös crossover-suosio koputtelee kulman takana. Ehkäpä vain yhden täydellisen festarikeikan päässä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >