Antti Tuisku

Antti Tuisku

Suomen kiistatta suurin ja kirkkain poptähti Antti Tuisku ei tänä päivänä esittelyjä kaipaa. Tuiskun nimen tuntevat kaikki. Kulta- ja platinarajoja rikkoneet albumit, loppuunmyydyt kiertueet sekä peräti kuusi Emma-pystiä ovat raudanlujia todisteita siitä, että kyseessä on suomalainen supertähti, suurin ja kaunein.

Livemusiikin fanit ympäri maan huokailivat kaihoisasti kesällä 2018 Antti Tuiskun jäätyä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Taukoa edelsi massiivinen areenakiertue sekä spektaakkelimainen esiintyminen Seinäjoen Provinssissa, joka jätti fanit haukkomaan henkeään. Pitkä keikkatauko ja radiohiljaisuus katkesi tavalla, johon vain Antti Tuisku kykenee – olympiastadionin valloittamisella! Pandemian takia viivästyneet spektaakkelimaiset show’t pärähtävät käyntiin syyskuussa Helsingissä, mutta sitä ennen Antin keikkakunto on mahdollista tarkastaa heinäkuussa Ilosaarirockissa. Ja kuten me kaikki tiedämme, se kunto on timanttisen kova. Tervetuloa takaisin, Antti, laita Haddaway soimaan!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)Alan Walker (NO)Antti TuiskuBEHMBattle BeastBeast In BlackBlind ChannelCledosEllinooraErika VikmanFGasellitHassan MaikalHuoraibeInhaler (IE)JVGJesse MarkinLauri TähkäLiam Gallagher (UK)LähiöbotoxMaustetytöt x AgentsMC KOOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)VIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Tilaa uutiskirje >