Antti Tuisku

Antti Tuisku

PE 15.7. klo 21:45 | Päälava

Suomen kiistatta suurin ja kirkkain poptähti Antti Tuisku ei tänä päivänä esittelyjä kaipaa. Tuiskun nimen tuntevat kaikki. Kulta- ja platinarajoja rikkoneet albumit, loppuunmyydyt kiertueet sekä peräti kuusi Emma-pystiä ovat raudanlujia todisteita siitä, että kyseessä on suomalainen supertähti, suurin ja kaunein.

Livemusiikin fanit ympäri maan huokailivat kaihoisasti kesällä 2018 Antti Tuiskun jäätyä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Taukoa edelsi massiivinen areenakiertue sekä spektaakkelimainen esiintyminen Seinäjoen Provinssissa, joka jätti fanit haukkomaan henkeään. Pitkä keikkatauko ja radiohiljaisuus katkesi tavalla, johon vain Antti Tuisku kykenee – olympiastadionin valloittamisella! Pandemian takia viivästyneet spektaakkelimaiset show’t pärähtävät käyntiin syyskuussa Helsingissä, mutta sitä ennen Antin keikkakunto on mahdollista tarkastaa heinäkuussa Ilosaarirockissa. Ja kuten me kaikki tiedämme, se kunto on timanttisen kova. Tervetuloa takaisin, Antti, laita Haddaway soimaan!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >