Mouhous

Mouhous

Räppikolmikko Mouhous on rakennettu hip hopin suorapuheisuudesta, punkin räävittömyydestä ja armottomista bilelekoista. Nuorten jyväskyläläisten kavereiden Monakon, Van Hegenin ja Valentinin muodostama kollektiivi tekee räppiä, joka on samanaikaisesti ihailtavan röyhkeää, uteliaan kokeilevaa ja sataprosenttisesti asennetta.

Helmikuussa 2020 kiivaasti odotetun debyyttialbuminsa I Hate Mouhous julkaissut yhtye on kiertänyt ahkerasti Suomen klubeja ja valloittanut festarikansojen sielut ja sydämet häikäilemättömän dynaamisella lavapreesensillään. Meno on niin kovaa, että heikoimpia voi hirvittää, mutta vauhdista ja actionista pitävien kannattaa suunnata keikalle mouhoomaan!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)Alan Walker (NO)Antti TuiskuBEHMBattle BeastBeast In BlackBlind ChannelCledosEllinooraErika VikmanFGasellitHassan MaikalHuoraibeInhaler (IE)JVGJesse MarkinLauri TähkäLiam Gallagher (UK)LähiöbotoxMaustetytöt x AgentsMC KOOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)VIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Tilaa uutiskirje >