Mouhous

Mouhous

LA 16.7. klo 15 | Tähtiteltta

Räppikolmikko Mouhous on rakennettu hip hopin suorapuheisuudesta, punkin räävittömyydestä ja armottomista bilelekoista. Nuorten jyväskyläläisten kavereiden Monakon, Van Hegenin ja Valentinin muodostama kollektiivi tekee räppiä, joka on samanaikaisesti ihailtavan röyhkeää, uteliaan kokeilevaa ja sataprosenttisesti asennetta.

Helmikuussa 2020 kiivaasti odotetun debyyttialbuminsa I Hate Mouhous julkaissut yhtye on kiertänyt ahkerasti Suomen klubeja ja valloittanut festarikansojen sielut ja sydämet häikäilemättömän dynaamisella lavapreesensillään. Meno on niin kovaa, että heikoimpia voi hirvittää, mutta vauhdista ja actionista pitävien kannattaa suunnata keikalle mouhoomaan!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >