costee

costee

PE 15.7. klo 23 | Soundi-lava

Tummanpuhuvaa, terävää emopoppia esittävä costee kuuluu Ilosaarirockin viime vuosien toivotuimpiin artisteihin. Kolmatta täyspitkää albumiaan valmisteleva artisti on onnistunut hankkimaan lyhyessä ajassa intohimoisen seuraajakunnan ja alati kasvavan kiinnostuksen medioissa.

costeen traagiset kappaleet, kuten Kunnes kuollaan, Satuta mua kunnolla ja maaliskuussa 2022 julkaistu Älä pyydä mua takas enää ovat kohtalokkaasti tuotettuja ja sydänverellä esitettyjä synkkiä ja riipiviä tarinoita nuoren miehen elämästä. Suorapuheinen tunteellisuus selvästi vetoaa, ja paketin viimeistelee costeen vakuuttava ja itsevarma tapa ottaa haltuun liveyleisöt ympäri maan. Luvassa on siis suuria tunteita ja suurempia kertosäkeitä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >