Moon Shot

Moon Shot

PE 15.7. klo 18 | Tähtiteltta

Moon Shotia ei turhaan kutsuta rockin uudeksi superkokoonpanoksi. Disco Ensemblen, Lapkon ja Children of Bodomin entisistä jäsenistä muodostuva yhtye sai aikaan aaltoja jo pelkkää tulevaa projektiaan somessa kiusoitellen, ja pankki räjähti alkuvuodesta 2020, kun bändin ensimmäinen sinkku Big Bang julkaistiin.

Inspiraatiota omista nuoruusajan lempibändeistään ammentavan Moon Shotin musiikissa kuuluvat vaikutteet 90- ja 2000-lukujen kitara- ja vokaalivetoisesta rockista. Jos inspiraatiota, yhtyeen jäsenten yhteenlaskettua keikkakokemusta ja lokakuussa 2021 julkaistua debyyttialbumia Confession on uskominen, tässä ollaan heinäkuussa jonkin suuren äärellä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >