Hassisen Kone

Hassisen Kone

PE 15.7. klo 0:30 (puolenyön jälkeen) | Päälava

Joensuussa vuonna 1979 perustettu Hassisen Kone on merkittävä osa suomirockin historiaa. Genrerajoja kaihtamaton, progressiivisesta rockista ja uuden aallon punkista ammennettu soundi sekä ylistetyt albumit Täältä tullaan Venäjä, Rumat sävelet ja Harsoinen teräs ovat sementoineet Hassisen Koneen yhdeksi suomalaisen musiikin suunnannäyttäjistä.

40-vuotisjuhlansa kunniaksi alkuperäiskokoonpanollaan (Ismo Alanko, Reijo Heiskanen, Jussi Kinnunen ja Harri Kinnunen) esiintymislavoille palannut Hassisen Kone on nähty tänä kesänä tarkkaan valikoiduilla, loppuunmyydyillä keikoilla Joensuun Kerubissa sekä Seinäjoen Provinssin päälavalla. Juhlavuoden kiertue saa arvoisensa päätöksen Tampereen Ratinan stadionilla heinäkuun lopussa.

Yhtye on Kerubin ja Provinssin paluukeikkoja todistaneiden mukaan aivan hirvittävän kovassa vireessä ja iskussa. Sen vähempää ei sovi suomirockin ikoneilta odottaakaan. Luvassa on taatusti täyteen hekumaan saakka latautunut paluu Laululavalle. Tarjolla tänään: Hassisen Kone!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >