Ursus Factory

Ursus Factory

PE 15.7. klo 20:30 | Rentolava

Helsinkiläinen duo Ursus Factory on näytellyt pääroolia sähkökitararockin uudessa tulemisessa. Nu metal -henkisiä riffejä, tarttuvia kertsejä ja pidättelemätöntä energiaa yhdistelevä kaksikko on piiskannut yleisöt hurmokseen ja myynyt saleja loppuun rockpyhättö Tavastiaa myöten. Rock ei todellakaan ole kuollut, ainoastaan pyyhkäissyt homeet harteilta ja jatkanut menoaan!

Viime vuonna julkaistulla albumilla Onnellinen sukupolvi Ursus Factory laajensi ilmaisuaan entistä rikkaammaksi. Levyllä duo ammentaa vaikutteita vaihtoehtorockin kaanonista. Tallella on kuitenkin tuttu etukeno ja räjähdysalttius, jotka tekevät Ursuksesta niin täräyttävän keikkaelämyksen.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >