BEHM

BEHM

PE 15.7. klo 15 | Päälava

Laulaja-lauluntekijä Rita Behmin nimi ja ääni ovat tässä vaiheessa varmasti kaikille tutut. Nimellä BEHM esiintyvän laulajan massiivinen debyyttisingle Hei rakas ja menestyssinkkua seurannut ensimmäinen albumi Draaman kaari viehättää ovat rikkoneet ennätyksiä ennätysten perään, tehden BEHMistä yhden aikamme ilmiömäisimmistä nimistä.

Kulisseissa paremmin viihtyvä Behm kirjoitti aluksi lauluja muille esiintyjille, mutta halu tulkita omia sävellyksiä ajoi artistiksi. BEHMin sielukas ja herkkä ääni vangitsee kuulijansa levyäkin paremmin livenä, ja vie mukanaan kaihoisiin ja kauniisiin mielikuviin nuoruudesta ja rakkaudesta. Ollapa jo BEHMin Ilosaarirockin keikalla!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >