Hassan Maikal

Hassan Maikal

LA 16.7. klo 22 | Soundi-lava

Itähelsinkiläinen r’n’b-laulaja Hassan Maikal on erityislaatuinen artisti. Hänellä on kyky laulaa vaikeista asioista valoisasti ja löytää kauneus keskeltä betonipuutarhaa. Kontulan kasvatti uskaltaa olla herkkä sortumatta herkistelyyn.

Hassan Maikal julkaisi debyyttialbuminsa keväällä 2021 ja levy herätti heti laajaa kiinnostusta. Kunnianhimoinen tuotanto, erottuva laulusoundi ja tarkkanäköinen pohdiskelu oli jotain, jota Suomesta puuttui. Hassan Maikal maalailee biiseissään samanlaisia yöllisiä tunnelmia kuin The Weeknd tai Frank Ocean. Samalla myös vaikuttajana toimiva artisti tarjoaa äänen betonilähiöiden yksinäisille kulkijoille ja syrjäytyneille nuorille.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >