Erika Vikman

Erika Vikman

PE 15.7. klo 18 | Rentolava

Herkullista diskopoppia pilke silmäkulmassaan tekevä Erika Vikman on kauan kaivattu piristysruiske Suomen musarintamalle. Tangokuningattareksi vuonna 2016 kruunattu Erika valtasi striimausalustojen listakärkien lisäksi myös koko kansan sydämet keväällä 2020 Uuden Musiikin Kilpailussa esittämällään Cicciolina-megahitillä sekä elokuussa 2021 julkaistulla debyyttialbumillaan, ja loppu on yhtä hekumaa. Erika on irti eikä häntä pysäytä kukaan.

Yliampuvan visuaaliset ja vastustamattoman hersyvät live-esiintymiset tuovat mieleen 80-luvun diskon kultakauden isoine kampauksineen ja latex-kokopukuineen. Erikan preesensissä on jotain esikuvansa Kikan kaltaista peittelemättömyyttä, eivätkä yhtymäkohdat artistien välillä lopu siihen – kikkamaisen itsevarmasti myöskään Erika ei pelkää rikkoa raja-aitoja ja pölyttyneitä mielikuvia siitä miltä suomalainen pop-artisti voi kuulostaa ja näyttää. Raja-aitojen rikkomista odotamme myös Erikan ensimmäiseltä Ilosaarirockin esiintymiseltä – tule luoksemme ja järkkää kesän syntisimmät bileet!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >