Knipi

Knipi

SU 17.7. klo 17 | Rentolava

Knipi on liioittelematta yksi Suomen kovimmista biisintekijöistä. Ehkä parhaiten Egotripin kitaristina ja perustajajäsenenä tunnettu laulaja-lauluntekijä on jättänyt vahvan ja vangitsevan jälkensä suomalaiseen popmusiikkiin, ja hänen sävellyksiään on kuultu niin Anna Puun, Jonna Tervomaan kuin Jenni Vartiaisenkin levyillä.

Helmikuussa 2022 toisen albuminsa Valoilmiöitä julkaissut Knipi tekee musiikkia, joka ravitsee riutuneintakin sielua. Kaihoisat ja elämänmakuiset sävellykset, toiveikkaat lyriikat ja Knipin täyteläinen ääni ovat yhdistelmä, jolle ei voi kuvitella parempaa estradia kuin Ilosaarirock. Olkaa valmiita värisemään mielihyvästä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >