Viivi

Viivi

SU 17.7. klo 15 | Rentolava

22-vuotias laulaja-lauluntekijä VIIVI tekee elämää suurempia lauluja, joiden edessä koko Suomi lakoaa täysin aseettomina. VIIVI ei ole vielä julkaissut edes debyyttialbumiaan, mutta singlet USA ja Lääke ovat valloittaneet radioasemat ja niitä on kuunneltu platinalevyihin yltävät määrät. Nuoren artistin nousukiito on ollut päätähuimaavaa ja odotukset levyä kohtaan ovat taivaissa.

VIIVIllä on kaikki mahdollisuudet nousta kotimaisen popin seuraavaksi supertähdeksi BEHMin viitoittamalla tiellä. Upeaäänisen laulajan ensimmäinen festarikesä tulee olemaan suuria tunteita täynnä.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >