Jesse Markin

Jesse Markin

SU 17.7. klo 20 | Soundi-lava

Räppiä, soulia, elektroa, indierockia ja psykedeelisiä sävyjä sekoittava Jesse Markin on yksi viime vuosien kehutuimmista ja arvostetuimmista kotimaisista artisteista. Ja syystäkin, laulajan kaksi sooloalbumia ovat järisyttävän kovia teoksia! Lisäksi Markin on karismaattinen esiintyjä, joka lumoaa supertaitavan bändinsä kanssa kuuntelijat transsiin kerta toisensa jälkeen.

Jesse Markin on palkittu niin Emmoilla ja Teosto-palkinnolla kuin Soundin ja Femmagaalan tunnustuksilla. Kesällä 2021 julkaistu kakkosalbumi NOIR vei Markinin soundia yhä vaihtoehtoisempiin sfääreihin ja tutkimusmatkalle kohti sisintä. Lumoavaa, kerrassaan!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >