Cledos

Cledos

LA 16.7. klo 13 | Rentolava

Rapskenestä omalle kiertoradalleen singahtanut Cledos edustaa suomalaisten artistien sukupolvea, joka ei antaudu määriteltäväksi. Töis-omakustannesinglellä yhdessä yössä suosioon noussut artisti on tyyli-ikoni, jonka kunnianhimo yltää musiikin lisäksi muun muassa muotiin ja elokuvaan.

Cledosia on tituleerattu Suomen trap-prinssiksi, joskin laajan tyylikirjon omaavaa artistin musiikkia voisi kutsua yksinkertaisesti moderniksi popmusiikiksi. Avainsanoja ovat tyylikkyys, laadukkuus ja valtava karisma, jotka ovat tuoneet Cledosille Emma-ehdokkuuden ja albumilistan ykkössijan.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >