Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki!

LA 16.7. klo 21 | Päälava

Odotus on ohi – Haloo Helsinki! on täällä taas! Heinäkuussa pistetään Laululavan hiekkakenttä pöllyämään, kun yhtye astelee vuosien tauon jälkeen Ilosaarirockin päälavalle ja monitoreista kajahtavat Beibin, Maailman toisella puolen sekä Hulluuden Highwayn kaltaiset jättihitit!

Haloo Helsingin! massiivisen menestyksen voisi helposti tiivistää erilaisiin lukuihin yhtyeen uran varrelta: miljoonia myyneet seitsemän studioalbumia, lukuisia listaykkösiä ja yli 700 vedettyä keikkaa Sodankylästä Tallinnaan. HH! on kuitenkin myös niin paljon enemmän. Elli, Jere, Leo ja Jukka koukuttivat kuulijat faneista kriitikoihin jo ensimmäisten julkaisujensa myötä, eivätkä vähiten energiaa, asennetta ja räiskyvää stadionrockia pursuavien livevetojensa takia.

Jotakin spektaakkelimaista on varmasti luvassa taas ensi kesänä. Tätä paluuta on odotettu – tervetuloa, HH!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >