Blind Channel

Blind Channel

SU 17.7. klo 17 | Tähtiteltta

Oulussa vuonna 2013 perustettu rock-yhtye Blind Channel kuuluu Suomen kirkkaimpiin vientitoivoihin. Kevään 2021 Euroviisuissa kilpailleen ja kuudenneksi sijoittuneen yhtyeen kunnianhimoinen ja määrätietoinen asenne musiikin tekemistä kohtaan ei ainoastaan näy kolmena julkaistuna albumina, mutta myös keikkoina ympäri Euroopan.

Muun muassa Hollywood Undeadia, Simple Plania ja Amaranthea lämpännyt Blind Channel soittaa omien sanojensa mukaan violent popia, jossa kuuluvat vaikutteet Linkin Parkista Bring Me The Horizoniin. Termi on osuva, kun bändiä pääsee todistamaan livenä: kappaleissa kuuluvat populaarimusiikin vivahteet saavat tanssimaan samalla, kun purevat kitarariffit ja ämyrimäiset rytmit iskeytyvät vasten kasvoja. Tällä keikalla revitään lava kahtia silkalla energialla – eiköhän mennä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >