Lauri Tähkä

Lauri Tähkä

LA 16.7. klo 18:15 | Päälava

Tiesittekös, että syvien suomalaisten tuntojen tulkki Lauri Tähkä on esiintynyt Ilosaarirockissa viimeksi vuonna 2008? Tähkää ei ole kertaakaan nähty Laulurinteellä jo yli kymmenen vuotta kestäneellä soolourallaan. Nyt jos koskaan on aika korjata tuo virhe!

Lauri Tähkä on Suomen kuunnelluimpia ääniä. Mies, johon suhtaudutaan suurella intohimolla. Mitä Tähkä tekeekään, hän tekee täysillä. Parhaiten tämän ymmärtää nähdessään hänet esiintymislavalla. Artisti välittää laulujensa tunnetta pitelemättä ja täysillä. Ja ne laulut, ne ovat suuria. Morsian, Polte, Palavaa vettä ja lukuisat muut jättiläiset tulevat kaikumaan kesällä Laulurinteen illassa. Ja me kaikki uppoamme kaihoon.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >