Lauri Tähkä

Lauri Tähkä

Tiesittekös, että syvien suomalaisten tuntojen tulkki Lauri Tähkä on esiintynyt Ilosaarirockissa viimeksi vuonna 2008? Tähkää ei ole kertaakaan nähty Laulurinteellä jo yli kymmenen vuotta kestäneellä soolourallaan. Nyt jos koskaan on aika korjata tuo virhe!

Lauri Tähkä on Suomen kuunnelluimpia ääniä. Mies, johon suhtaudutaan suurella intohimolla. Mitä Tähkä tekeekään, hän tekee täysillä. Parhaiten tämän ymmärtää nähdessään hänet esiintymislavalla. Artisti välittää laulujensa tunnetta pitelemättä ja täysillä. Ja ne laulut, ne ovat suuria. Morsian, Polte, Palavaa vettä ja lukuisat muut jättiläiset tulevat kaikumaan kesällä Laulurinteen illassa. Ja me kaikki uppoamme kaihoon.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)Alan Walker (NO)Antti TuiskuBEHMBattle BeastBeast In BlackBlind ChannelCledosEllinooraErika VikmanFGasellitHassan MaikalHuoraibeInhaler (IE)JVGJesse MarkinLauri TähkäLiam Gallagher (UK)LähiöbotoxMaustetytöt x AgentsMC KOOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)VIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Tilaa uutiskirje >