Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta

LA 16.7. klo 19:45 | Tähtiteltta

Olavi Uusivirta orkestereineen on keikkalavojen kiintotähti, jonka harteille on aseteltu Suomen kovimman livebändin viittaa. Laittamatta artisteja järjestykseen voi kuitenkin sanoa, että aivan törkeän kovan nelikon Uusivirta, Krogerus ja Kämäräiset muodostavat. Ryhmän keikat ovat täynnä latausta, virtuositeettia ja hurmosta, unohtamatta vuosituhannen kovimpia suomirock-hittejä!

Olavi Uusivirran keikat tarjoavat maailmalle lohtua ja toivoa silloin kun sitä eniten tarvitaan. Ja niitä ihania hetkiä, jolloin kaikki tarpeellinen on ympärillä ja maailma on tässä ja nyt. Muistutuksia siitä, kuinka kaunis elämä onkaan – sitä on luvassa myös tulevana kesän parhaana viikonloppuna.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >