Evelina

Evelina

SU 17.7. klo 19:15 | Rentolava

Laulaja-lauluntekijä Evelina on totisesti vertaansa vailla. Hunajaisen silkkinen ääni, riipivän henkilökohtaiset sanoitukset ja särkymätön taito yhdistellä popin, hiphopin ja rnb:n herkullisimpia sävyjä ovat vain muutamia syitä sille miksi Evelina kuuluu kotimaisen popin ehdottomiin huippunimiin.

Karismaattisen esiintyjän livekeikoilla soudetaan tanssittavista hittibiiseistä terävän herkkien balladien pariin ja takaisin niin sulavasti, että yleisö ymmärtää vasta keikan jälkeen käyneensä juuri koko ihmiselämän tunnekirjon läpi. Ja sekös meille sopii. Evelina, vie meidät mukanasi!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >