Maustetytöt x Agents

Maustetytöt x Agents

Ohhoh, Maustetytöt ja Agents hyppäävät keikkabussiin ja tekevät kesällä kasan tarkkaan valittuja yhteiskeikkoja! Melankolisen indiepopin airuiden ja suomalaisen kitarakaihon konkareiden kimppaesiintymiset ovat taatusti kesän kiinnostavin kombinaatio. Luvassa on sekä Maustetyttöjen hittejä, että Agents-klassikoita, taattuun Pulliais-tyyliin sovitettuna. Ja sehän meille kelpaa!

Maustetytöt ja Agents ovat molemmat tahoillaan onnistuneet soittelemaan suomalaisten syviä tuntoja melankolisilla sävelillään. Vaikka yhtyeiden jäsenten ikäero onkin melko mittava, soi molempien musiikissa hyvin tunnistettava sininen sielukkuus. Siksi onkin herkullista todistaa, mitä Karjalaisen ja Pulliaisen sisarukset saavat aikaan yhdessä aikaan lavalla. Ai että tästä tulee herkullista!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)Alan Walker (NO)Antti TuiskuBEHMBattle BeastBeast In BlackBlind ChannelCledosEllinooraErika VikmanFGasellitHassan MaikalHuoraibeInhaler (IE)JVGJesse MarkinLauri TähkäLiam Gallagher (UK)LähiöbotoxMaustetytöt x AgentsMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)VIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Tilaa uutiskirje >