Maustetytöt x Agents

Maustetytöt x Agents

SU 17.7. klo 14 | Päälava

Ohhoh, Maustetytöt ja Agents hyppäävät keikkabussiin ja tekevät kesällä kasan tarkkaan valittuja yhteiskeikkoja! Melankolisen indiepopin airuiden ja suomalaisen kitarakaihon konkareiden kimppaesiintymiset ovat taatusti kesän kiinnostavin kombinaatio. Luvassa on sekä Maustetyttöjen hittejä, että Agents-klassikoita, taattuun Pulliais-tyyliin sovitettuna. Ja sehän meille kelpaa!

Maustetytöt ja Agents ovat molemmat tahoillaan onnistuneet soittelemaan suomalaisten syviä tuntoja melankolisilla sävelillään. Vaikka yhtyeiden jäsenten ikäero onkin melko mittava, soi molempien musiikissa hyvin tunnistettava sininen sielukkuus. Siksi onkin herkullista todistaa, mitä Karjalaisen ja Pulliaisen sisarukset saavat aikaan yhdessä aikaan lavalla. Ai että tästä tulee herkullista!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >