Ashnikko (US)

Ashnikko

PE 15.7. klo 23:15 | Tähtiteltta

Vuosikymmenen puhutuimpiin uusiin artisteihin kuuluva Ashnikko saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! TikTokin kautta läpimurron tehneellä ja viime vuonna odotetun debyyttialbumin Demidevil julkaisseella artistilla on intohimoisia fanijoukkoja ympäri maailmaa. Ja syystäkin!

Ashnikko on täydellinen 2020-luvun poptähti. Suorapuheinen maailmankansalainen on musiikillinen ja tyylillinen kollaasi kaikesta, mikä popkulttuurissa on jännittävää. Musiikkiaan pop-punk-hip-hop-bubblegum-I-don’t-know-whatever-the-fuck-musaksi kutsuva Ashnikko leikittelee vapautueesti genreillä, näyttää satuolennolta, puhuu seksistä ja rakastaa kauhua sekä huumoria. Ashnikko kirjoittaa tarttuvia voimabiisejä, jotka ovat hyvin suorasanaisia, mutta eivät lainkaan saarnaavia.

Ashnikolle visuaalisuus on yhtä tärkeää kuin musiikki. Tämän voi todistaa artistin mielikuvituksellisen tykitteleviltä musiikkivideoilta. Ashnikon livekeikalta voikin odottaa täyttä aistien ilotulitusta. Aivan parasta!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >