Huora

Huora

LA 16.7. klo 20 | Soundi-lava

Punkrockbändi Huora osui heti debyyttialbumillaan ytimeen. Hukutaan paskaan esitteli valmiin bändin, jolla oli arsenaalissaan tiukkoja riffejä, kovia biisejä ja skenen valovoimaisin solisti. Sittemmin bändin ote yleisöstä on vain tiukentunut nostattavien keikkojen myötä ja Anni Lötjösestä on muovautunut sukupolvensa äänitorvi.

Huora on onnistunut vakuuttamaan punk- ja metallifanien lisäksi myös ihmisiä, joiden elämään ei varsinaisesti kuulu kiljun valmistus tai särökitaran suurkulutus. Crossover-suosio juontuu poikkeuksellisen positiivisesta energiasta, jonka bändi onnistuu keikoillaan välittämään. Vaikka Huoran biisit käsittelevät usein elämän likaisempia nurkkia, onnistuvat Lötjönen ja kumppanit puhaltamaan toivoa kuulijoihin. Ja toivoa tässä päivässä todella tarvitaan.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >