J. Karjalainen

J. Karjalainen

SU 17.7. klo 15 | Tähtiteltta

J. Karjalainen ei kuulu ainoastaan Suomen, vaan maailman suurien laulunkirjoittajien joukkoon. Ajatus kristallisoitui, kun tuore single Oulu, Wisconsin julkaistiin. Pieni ja yksinkertainen tuokiokuva, josta muutamalla rivillä aukeaa kokonainen maailma. Tunnelma on kepeän haikea, mutta painoarvoltaan laulu sijoittuu mestaruussarjaan, sinne (Sittin’ on) the dock of the bayn ja kumppaneiden seuraan.

Mennyt mies -hitillä käynnistynyt J. Karjalaisen toinen tuleminen on ollut yhtä klassisen rockmusiikin riemujuhlaa, eikä meno tunnu näissä bileissä tyyntyvän. Artisti on tipautellut täysosumia tasaisin väliajoin, ja bändin keikat ovat yhtä yhteislaulun ylistystä. Ja kuten me kaikki Ilosaarirockin ihmiset tiedämmekin, J. Karjalaisen astuessa lavalle ennen pitkää tuuli ajaa sadepilvet pois.

< Takaisin aikatauluihin

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >